21.03.2012

Tekniseri Group Oy tiedote


Tekniseri Group kehittää ydinliiketoimintaansa sekä myy Tarraserif Oy:n
Kategoria: Ajankohtaista
Kirjoittaja: susanna

Tekniseri Group kehittää ydinliiketoimintaansa sekä myy Tarraserif Oy’

Tekniseri Group keskittyy yhä selkeämmin teollisuusasiakkaiden palveluun. Tekniseri Oy’n asiakkaista valtaosa on kone- ja laitevalmistajia sekä sopimusvalmistajia ja alihankkijoita, joita se palvelee maailmanlaajuisesti. Tämän vuoden toisella puoliskolla Tekniseri Suzhou Co. Ltd. Kiinassa käynnistää myös painotuotannon, joka edelleen lyhentää konsernin tuotteiden toimitusaikaa ja kasvattaa joustavuutta sekä kustannuskilpailukykyä niin Aasiassa kuin muillakin markkina-alueilla. Yhtiö muuttaa jo maaliskuussa 2012 uusiin laajempiin tiloihin Suzhou Industrial Parkissa. Yhtiö laajentaa aktiivisesti myös tuotetarjontaa ja toimittaa jo nyt erilaisia kalvonäppäimistöjä perinteisten käyttöliittymien merkintätuotteiden sekä eristeiden lisäksi.

PS Print Oy valmistaa merkittäviä määriä merkintätuotteita teknokemian-, elintarvike-, pakkaus- ja metsäteollisuudelle muodostaen toisen tukijalan ja konsernin liiketoiminta-alueen. PS Printin tuotevalikoima täydentää erinomaisesti myös Tekniserin perinteistä tuotetarjontaa, asiakas saa kaikki tarvitsemansa merkintätuotteet yhdeltä toimijalta. Useat isot yhtiöt ovat jo todenneet työajan ja kustannussäästön ja keskittäneet merkintätuotteiden hankinnan Tekniseri Group’lle. PS Print Oy investoi myös uuteen tekniikkaan ja kapasiteettiin, yhtiö ottaa toukokuussa 2012 käyttöön uuden painolinjan, jolla voidaan perinteisten merkintätuotteiden lisäksi painaa tehokkaasti myös erilaisia kalvotuotteita sekä peel&seal-etikettejä ja edelleen lisätä palvelun joustavuutta.

Tarraserif Oy valmistaa ja asentaa myynninedistämiseen ja markkinointiin liittyviä merkintätuotteita kotimaassa ja on alan merkittävä toimija. Tarraserif’in liiketoiminta ei kuitenkaan välittömästi liity konsernin edellä kuvattuun toimintaan mistä syystä Tekniseri Group Oy’n tytäryhtiö Tekniseri Oy on päättänyt myydä Tarraserif Oy’n koko osakekannan Suomen Brändimainonta Oy’lle, jonka perustajia ovat Arto ja Tiina Tahkola. Kauppa on tehty 20.3.2012.

 

Lisätietoja:

Tekniseri Group Oy

Veli Torvinen

Toimitusjohtaja

040-1729622