Varoitustarrat

varoitustarrat

Silkkipaino- tai digitekniikalla valmistettavissa varoitustarroissa käytetään raaka-aineena yleisimmin ympäristöystävällistä polyesteria. Tarramateriaali valitaan käyttökohteen mukaan. Visuaalisesti varoitustarrat noudattelevat tarkalleen viranomaissäädöksin tai ohjeistuksin määriteltyjä värejä ja muotoja.

Varoitustarrat ympäristö huomioiden

Tekniseri painaa varoitustarrat useimmiten polyesterille, joka on ympäristöystävällinen materiaali. Lisäksi polyester on sopiva varoitustarran raaka-aine kuluttavaan ympäristöön: polyester kestää kulutusta, auringon valoa, liuottimia ja pudistusaineita.

Tarkka silkkipainettu varoitustarra

Seri- eli silkkipainetussa varoitustarrassa toistuvat ne värit ja muodot mitkä asiakkaamme haluaa tai säädökset sanelevat. Seripainossa käytettävät värit määritellään tapauskohtaisesti suunnitelman mukaan ja varoitustarran joskus pienetkin mutta tärkeät yksityiskohdat toistuvat tarkasti Tekniserin käyttämän tekniikan avulla. Tässäkin kohtaa Tekniserin pitkä kokemus palvelee joka päivä asiakkaan etua.

Seripainotekniikka on parhaimmillaan suuremmissa painoerissä, jolloin varoitustarran kappalehinta saadaan mahdollisimman alhaiseksi. Polyesterin lisäksi seripaino onnistuu useille muille materiaaleille.

Digipainettuja varoitustarroja vaikka yksitellen

Digitaalisesti painetun varoitustarran etuina ovat tekniikan mahdollistama nopea toimitus ja pientenkin painoerien kustannustehokas toimitus. Digipainettuna varoitustarran värimaailma on käytännössä rajoittamaton ja painojälki kestää esim. UV-valoa.

Kestävä varoitustarra

Varoitustarran käyttökohde ja –tapa sanelevat painotekniikka- ja tarravalintaa. Pitkää kestoa vaativaan käyttöön tarraksi valitaan materiaali, joka kestää vuosien ajan käytön, säiden ja kuluttamisen haasteita. Vaihtoehtoja on paljon ja Tekniseri auttaa asiantuntemuksellaan valitsemaan oikean materiaalin.

Lisätietoa varoitustarroista? Ota yhteyttä!

Lisätietoa varoitustarroista. Ota yhteyttä:

Kempele
Teemu Pelttari, myyntipäällikkö
p. +358 40 538 2071

Helsinki
Vesa Kilpeläinen, myyntipäällikkö
p. +358 400 787 308

Vesa Toropainen, myyntipäällikkö
p. +358 400 719 543

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ja yhtiön verkkotunnus.