Etulevy ja etulevymerkinnät

etulevymerkinnät

Laitteen etulevy ja sen laadukkaat merkinnät ovat käyttäjälle ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä. Itsestäänselvyytenä pidetty asia muuttuu kiusalliseksi toimintaa vaikeuttavaksi tekijäksi mikäli merkinnän laatu on heikko.

Tekniserin kokemus näkyy myös etulevyn merkinnöissä. Laitteen käyttötapa ja -olosuhteet sekä käyttäjät huomioidaan painotapaa valittaessa, ja merkinnät kestävät aikaa ja silmää. Tekniseri toteuttaa etulevyn merkinnät perinteisellä silkkipaino- tai tampopainotekniikalla. Varsinkin muovituotteisiin tampopainona tehty etulevyn merkintä kestää mekaanista kulutusta ja liuottavia nesteitä erinomaisesti.

Etulevyyn informaatiota ja väriä

Etulevyn painamisessa Tekniseri huomioi asiakkaiden oman tuotteen tuntemuksen ja käyttötarkoituksen, ja lisää oman painoteknisen ammattitaidon parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Etulevyn merkintöjen selkeys, kontrasti etulevyn pohjaväriin, yrityksen graafisen ilmeen toteutus – Tekniserin ammattilaiset tietävät käytäntöjenkin kannalta oikean ratkaisun. Tarvittaessa Tekniseri myös auttaa ja opastaa asiakkaan omassa suunnitelman laatimisessa, jotta etulevyjen merkintöjen lopputuloksen laadusta ei tarvitsisi tinkiä.

Merkinnät kaikkiin etulevyihin laadukkaasti

Pinnaltaan epätasainen tai esimerkiksi kaareva muotokaan ei ole este etulevyn laadukkaan merkinnän tekemiselle, sillä tampopaino mahdollistaa painamisen myös epätasaiselle alustalle. Silkkipainotekniikka on puolestaan edelleen vahvoilla tasaisten laakapintojen painamisessa myös etulevyjen merkinnöissä. Molemmille painotekniikoille yhteinen tekijä Tekniserin tekemänä, on tarkka painojälki.

Etulevyt käytössä ympäri maailmaa

Tekniserin etulevyjen merkintöjen laatuun luottaa merkittävät yhtiöt ympäri maailmaa. Asiakkaanamme et joudu olemaan testin maksaja, sillä Tekniserin työn jälki ja kokemus ovat käytännön testissä erilaisissa ympäristöissä ja käyttötarkoituksissa koko ajan – ja hyvin tuloksin. Tästä kertovat myös pysyvät asiakassuhteet.

Lisätietoa Etulevyistä? Ota yhteyttä!

Lisätietoa etulevyjen merkinnöistä. Ota yhteyttä:

Kempele
Teemu Pelttari, myyntipäällikkö
p. +358 40 538 2071

Helsinki
Vesa Kilpeläinen, myyntipäällikkö
p. +358 400 787 308

Vesa Toropainen, myyntipäällikkö
p. +358 400 719 543

Pori
Kimmo Peltorinne, tehtaanjohtaja
tel. +358 40 72 641 39,

Markku Lahtinen, tuotepäällikkö
p. +358 400 289 627

Marko Mikkola, tuotesuunnittelu ja myynti
p. +358 400 533 297

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ja yhtiön verkkotunnus.