Kone- ja laitekilvet

Kone- ja laitekilvet

Tekniserin korkealaatuiset, korroosiota ja kulutusta hyvin kestävät anodisoidut, suorapainetut tai syövytetyt konekilvet ja laitekilvet sopivat erittäin vaativaan ammattikäyttöön. Konekilvet edustavat tuotettasi maailmalla: asiakkaanamme laitteesi käyntikortti antaa myönteisen kuvan tuotteestasi. Konekilpien materiaalina on lukuisia vaihtoehtoja eri metalleista muoviin. Tekniseri tekeekin vuosittain n. miljoona kilpeä, joten teot puhuvat puolestaan.

Anodisoidut konekilvet kovaan kulutukseen

Tekniserin anodisoidut eli eloksoidut konekilvet kestävät kovaakin kulutusta tekstiä suojaavan oksidikerroksen ansiosta. Alumiinisen konekilven pinnoite turvaa tekstin tulelta, ilkivallalta sekä useimmilta hapoilta ja liuottimilta. Eikä korroosiokaan pääse puremaan suojakerroksen läpi. Tekniserin anodisoidut konekilvet sopivat näin myös meriveden kanssa kosketuksissa oleviin koneisiin ja laitteisiin mainiosti.

Suorapainetut konekilvet kiiltävänä tai mattana

Tekniseri suorapainaa konekilpiä seripainotekniikalla metalli- tai muovipinnalle. Metalliset konekilvet viimeistellään matta- tai kiiltävällä lakalla jolloin näyttävyyden lisäksi konekilven kestoa pystytään lisäämään sään ja kulutuksen vaikutukselta. Kuten muutkin Tekniserin tekemät konekilvet, suorapainetut kilvetkin voidaan toimittaa myös tarrakiinnitteisinä.

Syövytetyn konekilven luettavuus säilyy

Tekniseri valmistaa syövytettyjä konekilpiä hapon kestävästä ja ruostumattomasta teräksestä, messingistä, kuparista ja eloksoidusta alumiinista. Konekilvet tehdään joko kiiltävän ja mattapinnan kontrastina tai väritäytöllä. Valmistusmenetelmä takaa, että teksti pysyy aina luettavana, ja tuotteesi käyntikortti on laadukas ja kestävä.

Lisätietoja kone- ja laitekilvistä. Ota yhteyttä:

Pori
Kimmo Peltorinne, tehtaanjohtaja
tel. +358 4072 641 39

Mika Hakala, tuotantopäällikkö
p. +358 40 7272 887

Markku Lahtinen, tuotepäällikkö
p. +358 400 289 627

Marko Mikkola, tuotesuunnittelu ja myynti
p. +358 400 533 297

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ja yhtiön verkkotunnus.