Merkintätarrat

merkintätarrat

Silkkipaino- tai digitekniikalla valmistettavissa merkintätarroissa käytetään raaka-aineena yleisimmin ympäristöystävällistä polyesteria. Tarramateriaali valitaan käyttökohteen mukaan.

Merkintätarrat ympäristö huomioiden

Tekniseri painaa merkintätarrat useimmiten polyesterille, joka on ympäristöystävällinen materiaali. Lisäksi polyester on sopiva merkintätarran raaka-aine kuluttavaan ympäristöön: polyester kestää kulutusta, auringon valoa, liuottimia ja pudistusaineita.

Tarkka silkkipainettu merkintätarra

Seri- eli silkkipainetussa merkintätarrassa toistuvat ne värit ja muodot mitkä asiakkaamme haluaa. Seripainossa käytettävät värit määritellään tapauskohtaisesti suunnitelman mukaan ja merkintätarran pienetkin yksityiskohdat toistuvat tarkasti. Tässäkin kohtaa Tekniserin pitkä kokemus palvelee joka päivä asiakkaan etua.Seripainotekniikka on parhaimmillaan suuremmissa painoerissä, jolloin merkintätarran kappalehinta saadaan mahdollisimman alhaiseksi. Polyesterin lisäksi seripaino onnistuu useille muille materiaaleille.

Digipainettuja merkintätarroja vaikka yksitellen

Digitaalisesti painetun merkintätarran etuina ovat tekniikan mahdollistama nopea toimitus ja pientenkin painoerien kustannustehokas toimitus. Digipainettuna merkintätarran värimaailma on käytännössä rajoittamaton ja painojälki kestää esim. UV-valoa.

Kestävä merkintätarra

Merkintätarran käyttökohde ja –tapa sanelevat painotekniikka- ja tarravalintaa. Pitkää kestoa vaativaan käyttöön tarraksi valitaan materiaali, joka kestää vuosien ajan käytön, säiden ja kuluttamisen haasteita. Vaihtoehtoja on paljon ja Tekniseri auttaa asiantuntemuksellaan valitsemaan oikean materiaalin.

Lisätietoa merkintätarroista? Ota yhteyttä!

Lisätietoa merkintätarroista. Ota yhteyttä:

Kempele
Teemu Pelttari, myyntipäällikkö
p. +358 40 538 2071

Helsinki
Vesa Kilpeläinen, myyntipäällikkö
p. +358 400 787 308

Vesa Toropainen, myyntipäällikkö
p. +358 400 719 543

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ja yhtiön verkkotunnus.