Mittatarkat eristeet

mittatarkat eristeet

Nopea, kustannustehokas ja huipputarkka CNC-laserleikkaus mahdollistaa erimuotoisten levymäisten materiaalien työstämiseksi esimerkiksi eristeiksi. CNC-ohjauksen ansiosta tuotteen muoto on täysin vapaa ja eri muotojen kokeilu protovaiheessa on todella nopeaa perinteiseen tekniikkaan verrattuna.

Mittatarkka eriste minimoi käyttöhäiriöt

Jotta herkän elektroniikan tai mekaanisen laitteen toiminta tulee turvattua, pitää laitteen eristeen olla tinkimättömän laadukas. Pöly, vesi ja kosteus tunkeutuvat helposti pienimmästäkin eristeen epätarkkuudesta häiritsemään laitteen toimintaa. Tekniserin ratkaisuna eristeen mittalaadun toteuttamiseksi on CNC-laserleikkaus.

Lisäksi CNC-laserleikkaus on muita muotoon leikkaus vaihtoehtoja edullisempi.

Eristeet kustannuksia säästäen

CNC-laserleikkaamisella on eristeiden kohdalla lukuisia hyötyjä. Leikattavan eristemateriaalin hukkaprosentti on pieni, työvaiheiden ja eristeosien määrä pienenee, koska CNC-laserleikkaus mahdollistaa monimuotoisenkin eristeen leikkauksen yhdeksi kappaleeksi. Lisäksi koko leikatun sarjan eristeet ovat mittatarkkoja ja tasalaatuisia, ja CNC-laserleikkaus sopii useille materiaaleille.

Konemaisen tarkat eristeet

Tekniserin CNC-laserleikatut eristeet ovat juuri sellaisia kuin ne on suunniteltu. CAD-ohjelmalla tehty suunnitelma toimii pohjana jota CNC-leikkurimme toteuttaa tarkalleen Tekniserin ammattilaisten ohjaamana. Laitteen koteloinnin sisälle tulevan eristeen läpiviennit ja ikkunat ovat millin osien tarkkuudella oikealla paikallaan.

Eristeen lopputulokselle varmuus

Jotta eristeen sopivuus tulisi todettua käytännössä, on CNC-laserleikkurilla helppoa ja nopeaa tehdä protokappale ennen varsinaista suuremman tuotantoerän leikkaamista. Näin asiakkaamme saa varmuuden että eriste toimii myös käytännössä.

Lisätietoa mittatarkoista eristeistä? Kysy lisää!

Lisätietoa eristeiden CNC-leikkauksesta. Ota yhteyttä:

Kempele
Teemu Pelttari, myyntipäällikkö
p. +358 40 538 2071

Helsinki
Vesa Kilpeläinen, myyntipäällikkö
p. +358 400 787 308

Vesa Toropainen, myyntipäällikkö
p. +358 400 719 543

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ja yhtiön verkkotunnus.