Pintakalvot

pintakalvo, pintakalvot

Pintakalvojen painatukset ja merkinnät tehdään kalvon taustapuolella, jonka jälkeen se leikataan kohteen mukaiseen muotoonsa huipputarkoilla tasoleikkureilla. Pintakalvo antaa merkinnälle suojan mekaanista kulutusta ja UV-valoa vastaan. Pintakalvo on ympäristöystävällinen ratkaisu ja materiaali on käytön jälkeen täysin kierrätettävissä.

Pintakalvo kestää

Pintakalvoja käytetään esimerkiksi laite- ja konemerkintään jossa pinnan ja painomerkinnän laadun on  tuettava tuotteen korkeaa laatua. Pintakalvon taustapuolen silkkipainettuun merkintään on valittavissa haluttu värimaailma, jota pintakalvo suojaa kulutukselta. Pintakalvot sopivatkin erinomaisesti rankkoihin olosuhteisiinkin, joissa pakkanen, sade, mekaaninen rasitus, merivesi tai armoton auringonpaiste koettelevat pinnan kestoa ympäri vuoden ja vuorokauden.

Tekniserin pintakalvo ja taustapuolelle tehty painomerkintä kestävät kulutusta, ja tuotteen brändi ei kärsi – päinvastoin mielikuva laadusta nousee.

Pintakalvo lisää käytettävyyttä

Erinomaisen luonnollisen keston lisäksi Tekniserin pintakalvo korostaa tuotteen käytettävyyttä. Pintakalvon monikäyttöisyyttä voidaan lisätä Tekniserin ammattilaisten erinomaisella suunnittelulla ja käyttökohteen ja käyttäjän huomioimisella. Kalvonäppäimistössä käytettäessä pintakalvoon voidaan preeglata eli kohopainaa kuvioita tai merkintöjä helpottamaan käyttöä tai tehostamaan laitteen hallintaa. Esimerkiksi kalvonäppäimistön numerot voidaan nostaa käyttötuntuman parantamiseksi ylös kalvon muusta tasosta, tai laitehallinta voidaan mahdollistaa myös näkövammaisille kohopainamalla pistekirjoitus numeroiden oheen.

Viimeistelty työ näkyy ja tuntuu, ja Tekniseri auttaa asiakkaitaan oikean tarveratkaisun määrittelyssä.

Pintakalvo on ympäristöystävällinen ratkaisu

Tekniseri tuntee vastuunsa myös ympäristöstä ja asiakkaidensa ympäristövastuusta. Pintakalvojen kohdalla tämä tarkoittaa käyttämäämme materiaalia, joka on kierrätettävissä kun tuotteen tai merkinnän elinkaari on loppusuoralla.

Tekniserin laatu tarkoittaa vastuuta asiakkailleen niin työn laadusta, materiaalien laadusta kuin vastuuta lopputuotteesta myös toimituksen jälkeen.

Pintakalvot - kysy lisää!

Lisätietoa pintakalvoista. Ota yhteyttä:

Kempele
Teemu Pelttari, myyntipäällikkö
p. +358 8 883 1818, +358 40 538 2071

Helsinki
Vesa Kilpeläinen, myyntipäällikkö
p. +358 9 5655 6123, +358 400 787 308

Vesa Toropainen, myyntipäällikkö
p. +358 9 5655 6126, +358 400 719 543

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ja yhtiön verkkotunnus.