Tampopaino

tampopaino

Tampopaino on todella kestävä menetelmä värillisten kuvioiden merkitsemiseksi muovituotteisiin. Tekniserin tampo- ja Heat Transfer-menetelmät ovat läpäisseet erittäin vaativat kulutustestit. Painatus kestää hankausta ja nestemäisiä liuottimia.

Tarkka tampopaino

Tampopaino-menetelmässä painoväri painetaan kappaleeseen elastisen painotyynyn avulla, joka on tavallisesti tehty silikonista. Elastisuutensa ansiosta painaminen onnistuu näin myös epätasaisille tai kaareville pinnoille. Lisäksi tampopainossa käytetyn silikonityynyn ominaisuudet palvelevat tarkan ja pienikokoisen merkinnän tekemistä kappaleeseen.

Testattu tampopaino

Tekniseri on testauttanut vaativissa olosuhteissa tampopainonsa jäljen, ja lopputuloksena oli erittäin vaativan testin läpäisy. Asiakkaanamme voit siis olla huoletta tuotteesi painojäljen pysyvyydestä, vaikka tuotteen merkintä sijaitsisi olosuhteissa missä painojälki joutuu alttiiksi hankaukselle, liuottimille tai pesunesteille. Näin Tekniserin tampopainon jälki merkitsee myös huoltovapautta koska merkintöjä ei tarvitse painaa uudelleen, ja likaantuneet merkinnät voi puhdistaa liuottavillakin aineilla.

Tampopaino soveltuu moneen kohteeseen

Tekniserin ammattilaiset opastavat oikean painotekniikan valinnassa, mutta nyrkkisääntönä voidaan pitää tampopainon valinnassa kuluttavaa käyttöä ja ympäristöä. Konekilvet sijaitsevat usein paikoissa joissa ne joutuvat kosketuksiin polttoaineiden, öljyn tai liuottimien kanssa, tällöin tampopainettu merkintä on kestävä valinta. Samoin laitteiden koteloinnin pinnoissa missä laitteen aktiivinen käyttö pistää laitemerkintöjen keston koetukselle, on Tekniserin tampopaino testatusti paikallaan.

Lisätietoa tampopainosta? Ota yhteyttä!

Lisätietoa tampopainosta. Ota yhteyttä:

Kempele
Teemu Pelttari, myyntipäällikkö
p. +358 40 538 2071

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ja yhtiön verkkotunnus.