Tekniseri Oy

Tekniseri Oy on vuonna 1986 perustettu teollisuuden sopimuspaino. Tuotteitamme toimitetaan laajasti teollisuuden kansainvälisiin valmistuskeskittymiin. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Porissa joissa on myynti, tuotanto, asiakaspalvelu että tarvittavat tuotetuki- ja suunnitteluresurssit. Tehtaiden lisäksi Helsingissä sijaitsevassa myyntikonttorissa on myös tuotekehitys ja valmistuotevarasto.

Molemmilla tehtaillamme on omaa erikoisosaamista. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaista osaamista ja mittavan tuotevalikoiman. Pääkonttorimme sijaitsee Kempeleessä.


Tekniseri Oy on käynnistänyt v.2017 Kansainvälistymishankkeen, jonka tavoitteena on lisätä Yhtiön kilpailukykyä ja vahvistaa kasvua ja kannattavuutta.Yhtiö investoi merkittävästi uusimpiin valmistustekniikoihin sekä panostaa rekrytoinneilla sekä ajankäyttöä painottamalla uusien markkina- ja tuotealueiden kartoittamiseen ja toiminnan kehittämiseen.Yhtiölle on hyväksytty paikallisten Ely-keskusten myötävaikutuksella Euroopan Aluekehitysrahaston tukema hanke, joka mahdollistaa merkittävän taloudellisen tuen hankkeen läpiviemiseksi.