• English
 • 中文 (中国)
 • Keravalaisen Moniseri Oy:n liiketoiminta Tekniserille

  Tekniseri Oy on ostanut 17.9.2009 solmitulla kaupalla Keravalla toimivan Moniseri Oy:n liiketoiminnan. Moniserillä on vuosikymmenien kokemus vaativista seripainotöistä. Yritys on erikoistunut mekaniikan, ohutlevy- ja muovituotteiden merkintöihin.

  Moniserin toiminta jatkuu Kari Päätalon johdolla nykyisissä tiloissa toistaiseksi. Toiminta siirretään syksyn aikana Tekniserin Helsingin tehtaalle Kontulaan. Tämä takaa toiminnan kehittymisen kasvavien resurssien ja uusien painokoneiden ja -laitteiden myötä. Kari Päätalo tulee toimimaan jatkossakin yhteyshenkilönä. Muita yhteyshenkilöitä ilmoitamme myöhemmin.

  Tekniseri Oy

  Tekniseri Oy on Suomen johtava teollisuuden sopimuspaino, joka toimii yhteistyössä kansainvälisten tietoliikenne- ja elektroniikkayritysten kanssa: NokiaSiemens Networks, ABB, , Scanfil, Flextronics, Sanmina-SCI, Eaton, Kone, Alteams jne.

  Yrityksen valmistamia erikoispintakalvoja ja vaativia painettuja merkintöjä käytetään mm. tukiasemissa ja niiden komponenteissa, powereissa, erilaissa muovisosissa, koteloissa jne.

  Tekniseri toimii Kempeleessä, Sievissä, Helsingissä, Salossa, Porissa ja Hollolassa. Yrityksellä on suoraa vientiä 18 maahan. Tekniserin liikevaihto on 7 meur ja henkilökuntaa 70.

  Tekniserin Helsingin tehdas toimii 1000 m2:n nykyaikaisissa tiloissa Sirrikujalla. Tehtaalla on 19 alan ammattilaista ja konekanta on modernia. Parhaillaan ollaan uusimassa pintakalvojen painolinjaa – uusi linja asennetaan syys-lokakuulla.

  Moniseri Oy

  Moniseri Oy on perustettu 1985. ”Moniserin perinteet sekä osaaminen jatkuu nyt alan suurimman toimijan kanssa. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nyt isomman yrityksen taustatuen ja kasvamaan asiakkaidemme mukana entistäkin paremmin”, kuvaavat Kari Päätalo ja Hannu Heikkinen taustoja tehdylle ratkaisulle.

  Lisätietoja antavat mielellään

  Tekniseri Oy

  Arto Tahkola, toimitusjohtaja
  p. 0400 – 687870

  Tekniseri Oy, Helsingin tehdas

  Vesa Kilpeläinen, tehtaanjohtaja
  p. 0400 – 787308

  Moniseri Oy

  Kari Päätalo
  p. 040-5507 556

  Takaisin