• English
 • 中文 (中国)
 • Asiakaskokemukset

  Räätälöityjä tarratuotteita ja sujuvaa palvelua

  Pitkäaikainen asiakkaamme uudisti taannoin valmistamiensa moduulien etulevyjen muotoilun.

  Tekniseri toimitti etulevypaneeliin tulevan pintakalvon, jonka levyvalmistaja asensi tuotteeseensa. Levyjen toimittamisesta vastasi tuolloin kolmas osapuoli.

  Paneelitarran asentamisessa ilmeni kuitenkin haasteita, mikä vaikutti lopputuotteen ulkonäköön haitallisesti. Ongelma ei ratkennut levyvalmistajan kanssa ja asiakkaamme kääntyi meidän puoleemme. Ryhdyimme etsimään ratkaisua ja valmistimme heille koesarjan, johon kiinnitimme valmistamamme paneelitarran itse. Ulkoasun visuaalinen ongelma saatiin näin ratkaistua.

  Teollisuuselektroniikkaa valmistava asiakkaamme päätti tämän myötä siirtää myös tarrojen asennuksen meille: etulevyt tulevat asiakkaamme alihankkijalta ja me toimitamme valmiit levyt tarroineen loppuasiakkaalle.

  Palvelu on räätälöity vastaamaan asiakkaamme tarpeita. He ovat olleet laatuun tyytyväisiä ja helpottuneita siitä, että työ hoituu ongelmitta ja sujuvasti. Onnistuneen yhteistyön myötä palvelua on laajennettu myös asiakkaamme Aasian toimipaikkaan.

  Olemme harjaantuneet yhteistyön aikana entistä paremmiksi kokonaisuuksien hallinnassa. Lisäksi olemme investoineet laminointiosaamiseen ja -välineisiin, jotka ovat ensiluokkaisia.

  Ostojen keskittämisellä säästöjä ja tehokkuutta

  Asiakkaamme osti tuotteita aikaisemmin useilta eri toimittajilta. Heillä oli erikseen toimittajat muun muassa eristeille, merkintätuotteille ja kalvokytkimille. Koska he halusivat tehostaa ja helpottaa ostotoimintaansa, he päättivät keskittää ostojaan.

  Tekniserin laajan tuotevalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan heille kokonaispalvelun, joka sisältää eristeet, merkintätuotteet ja kalvokytkimet. Lisäksi kätevä puskurointisopimuksemme sopii asiakkaamme tarpeisiin.

  Sairaalaelektroniikkaa valmistava asiakkaamme tarvitsee satoja eri tuotteita, joista osa on massatuotteita. Ostotoiminta sujuu vaivattomammin ja kustannustehokkaammin keskittämällä hankintoja. Tämän myös asiakkaamme on havainnut: heille syntyy taloudellista säästöä, koska he tilaavat suurempia kokonaisuuksia yhdeltä toimittajalta.

  Puskurointisopimuksen puitteissa valmistamme asiakkaamme tuotteita varastoomme suuren erän, josta toimitamme tuotteita heidän tarpeidensa mukaan. Kun puskuri vähenee, valmistamme tuotteita lisää ja varastoimme niitä asiakkaamme puolesta.

  Olemme lujittaneet yhteistyön aikana osaamistamme erityisesti tuotevirtojen hallinnassa, tehokkuuden ja materiaalin käytön optimoinnissa.