• English
 • 中文 (中国)
 • Tuotteet

  Tekniseri Group tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman sekä vaivattoman kokonaisratkaisun kaikissa painotöissä. Me palvelemme yritystäsi aina henkilökohtaisesti ja keskitetysti.

  Pintakalvot

  Pintakalvoja käytettään esimerkiksi laite- ja konemerkintään jossa painomerkinnän laadulle ja kulutuskestävyydelle on korkeat vaatimukset. Pintakalvossa voi olla myös aukkoja ja ikkunoita esimerkiksi led lamppuja varten.

  Kalvonäppäimet, kalvokytkin

  Kalvonäppäimet ovat ohuille kalvoille painotekniikkaa käyttäen valmistettuja kytkinpaneeleita. Ne käyvät sovelluksiin, joissa käytetään pieniä jännitteitä ja pieniä virtoja, ja joiden kytkin voi olla palautuva.

  Eristeet, tiivisteet ja suojakalvot

  Nopea, kustannustehokas ja huipputarkka kamerakohdisteinen  CNC-leikkausjärjestelmä mahdollistaa erimuotoisten levymäisten materiaalien työstämiseksi esimerkiksi eristeiksi

  Poistumisopasteet ja varoituskyltit

  Poistumisopasteet ja varoituskyltit ovat rakennuksissa, laivoissa ja tunneleissa olevia painettuja kylttejä. Grafiikka tuotteissa voi olla opastava tai vaarasta varoittava.

  Metalliset kone- ja laitekilvet

  Painamme kone- ja laitekilvet suorapainettuina metallille tai muoville sekä alumiinille anodisointuina eli eloksoituina. Tällöin painatus on suojaavan oksidikerroksen alla, joka suojaa tekstin ilkivallalta sekä useimmilta hapoilta ja liuottimilta. Korroosiokaan ei pääse puremaan suojakerroksen läpi.

  Merkintä- ja laitetarrat

  Silkkipaino- tai digitekniikalla valmistettavissa merkintätarroissa käytetään raaka-aineena yleisimmin ympäristöystävällistä polyesteria. Tarramateriaali valitaan käyttökohteen tai asiakkaan vaatimusten mukaisesti

  Mekaniikka ja kappaletavaranpaino

  Painamme mekaniikkaa ja kappaletavaraa suoraan asiakkaan materiaalille, niin muoville kuin metallille. Käytämme niissä silkki,- tai tampopainoa.