• English
  • 中文 (中国)
  • Tekniseri – painettua lisäarvoa yrityksellesi

    Tekniseri Group on vuonna 1986 perustettu kansanvälinen teollisuuden sopimuspaino, joka on vahvalla kasvun tiellä. Tuotteitamme toimitetaan laajasti teollisuuden kansainvälisiin valmistuskeskittymiin. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä, Porissa ja Kiinassa. Kaikista toimipisteistä löytyy myynti, tuotanto, asiakaspalvelu että tarvittavat tuotetuki- ja suunnitteluresurssit. Helsingissä sijaitsevassa myyntikonttorissa on myös tuotekehitys ja valmistuotevarasto.

    Kaikilla tehtaillamme on omaa erikoisosaamista. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaista osaamista ja mittavan tuotevalikoiman. Pääkonttorimme sijaitsee Kempeleessä.

    Pitkä kokemuksemme eri menetelmistä takaa parhaan mahdollisimman painotuloksen pinnalle kuin pinnalle. Tarkkuuteemme sekä nopeaan ja joustavaan palveluumme luottaa yli 800 aktiivista asiakasta 18 maassa.

    Tekniseri Oy on käynnistänyt vuonna 2017 Kansainvälistymishankkeen, jonka tavoitteena on lisätä yhtiön kilpailukykyä ja vahvistaa kasvua ja kannattavuutta. Yhtiö investoi merkittävästi uusimpiin valmistustekniikoihin sekä panostaa rekrytoinneilla sekä ajankäyttöä painottamalla uusien markkina- ja tuotealueiden kartoittamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yhtiölle on hyväksytty paikallisten ELY-keskusten myötävaikutuksella Euroopan Aluekehitysrahaston tukema hanke, joka mahdollistaa merkittävän taloudellisen tuen hankkeen läpiviemiseksi.